Instagram access token:
Amy Pieters

Nieuws

Focus op slotdagen Boels Ladies Tour

vrijdag 1 september 2017

De vierde etappe van de Boels Ladies Tour is vrijdag in een massasprint geëindigd. Daarin konden Amy en haar teamgenotes van Boels-Dolmans geen potten breken. "Er gebeurde vandaag niet zoveel, omdat er weinig wind was", kijkt Amy terug. "Wel lag het basistempo af en toe erg hoog. Wij zouden voor Chantal sprinten, maar helaas raakte zij ons kwijt, waardoor we overal en nergens waren op het einde van de etappe."

Vrijdag was Amy al vijftiende geworden in de tijdrit. Een goede uitslag in het zeer sterke startveld van de Boels Ladies Tour. "Voor mijn doen was dat een goed resultaat. Ik reed gewoon een stabiele tijdrit. Niet slecht en ook niet bijzonder goed."

Er wachten nu nog twee etappes en daarin gaat het peloton de Limburgse heuvels in. Er kan dus nogal wat gebeuren. "Hoe we het aan gaan pakken, gaat iedereen wel zien. We staan er binnen ons team allemaal nog redelijk goed voor, dus daarmee kan het nog veel kanten op gaan. Ik denk dat het belangrijkste is, dat we er als ploeg het hoogst haalbare uit moeten halen."

Foto: Sportfoto.nl