WOONING

Zesdaagse

NL: De organisatie en de renners van de Wooning zesdaagse Rotterdam zetten zich in voor Amy!

Wanneer

Van 6 tot en met 11 december strijden de renners in Rotterdam niet alleen om de winst, maar tevens zetten zij zich in om Amy te ondersteunen bij haar verdere herstel.

Kampioen

De Wooning zesdaagse herinnerde ons aan Amy als renster. Amy was ten tijde van haar ongeluk wereldkampioen koppelkoers op de baan samen met Kirsten Wild en op de weg was Amy ten tijde van het ongeluk Nederlands kampioen als renster van team Sd Worx. De organisatie en renners leven mee met Amy en welk een traject zij nu doorloopt. Zij willen Amy dan ook ondersteunen in haar verdere revalidatie proces. Tijdens de Wooning zesdaagse zullen zij aandacht vragen voor Amy en haar verdere herstel.

Fan

Amy was zelf ook altijd een groot fan van deze zesdaagse.
Wij waarderen ontzettend dat de organisatie en renners dit tijdens zo een mooi topsport evenement onder de aandacht willen brengen.

# Smile to enjoy

Teller

€ 13466,00

Behandelingen die Amy ondergaat, in zowel binnen als buitenland, worden niet allemaal vergoed. Aanpassingen en hulpmiddelen zijn erg duur.
Toch willen wij, met hulp van u, Amy zoveel mogelijk kansen bieden om het maximale uit haarzelf te halen.

Helpt u ons mee haar de mogelijkheden te bieden om haar leven maximaal te kunnen leven?
Wij, en Amy vooral, zijn u hier onwijs dankbaar voor.

Stichting Amy Pieters

BEDANKT

Donatie

Gratis shirt voor donaties boven de €100,-
Gelieve uw straatnaam + nr, postcode, woonplaats en gewenste maat in te vullen, in het “message veld” zodat het shirt verstuurd kan worden.

* Reguired field/ vereist veld

Stichting Amy Pieters

CurrencyAmount

Gratis shirt voor donaties boven de €100,-
Gelieve uw straatnaam + nr, postcode, woonplaats en gewenste maat in te vullen, in het “message veld” zodat het shirt verstuurd kan worden.

BANK

Info

NL: Tot €2274,- kan er zonder schenkbelasting worden gedoneerd. Als u meer wilt doneren zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een factuur.

EN: Up to €2274,- can be donated without gift tax. If you would like to donate more we will contact you to create an invoice.

Donations from other countries than the EU, use below bank information:

Stichting Amy Pieters
NL04 ABNA 0111 4309 84
Bic; ABNANL2A
Bank name: ABN AMRO N.V.
Bank address:Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
The Netherlands
BIC/SWIFT: ABNANL2A